Valmennus

img-20170414-wa0011-e1492326883303.jpg

Harjoitusohjelma  120€/kk

Sisältää:

  • Yksilöllisesti suunniteltu harjoittelun vuosirunko, jonka harjoitukset on jaksoitettu urheilijan kehitettäviä osa-alueita huomioiden. Ohjelman tähtäimenä on urheilijan kanssa yhteistyössä rakennettu kilpailukalenteri.
  • Ohjelma tulee pdf tiedostona aina kuukausi kerralla.
  • Valmennuksen tuloksena on urheilija joka on paitsi fyysisesti, myös henkisesti valmis kohtaamaan itsellensä asetetut urheilulliset haasteet.
  • Tuloksena on urheilija, joka on oman kehonsa ja mielensä mestari, tuntee kroppansa kuin omat taskunsa, ei ole riippuvainen mittareista, luvuista tai teoreettisista suoritusarvioista.
  • Sisältää: Valmentajan rajaton konsultaatio ja palautekeskustelu puhelimitse, s-postitse, sms, Whatsapp,

* Valmennan korkeintaan 8 urheilijaa kerrallaan, joten nopeus on valttia myös valmennuksen aloittamisessa.

 

Tekniikkatreenit

Lajitekniikan opetustunti.

Lajit: Uinti, Pyöräily, Juoksu, Kuntosali.

Yksityisohjaus:    70€/tunti.

Pienryhmille 2-4 henkilöä:      45€/nenä/tunti.

Uinnin vedenalaiskuvaus + Analyysi kirjallisena ja videot omaan käyttöön             120€

Pro Bike Fysio     260€

Fysioterapeutin kehon analyysi sekä ammattitriathlonistin pyöritystekniikka-analyysi. Asiakkaalle rakennetaan yksilöllinen ja optimaalinen pyöräilyn ajoasento maantie-, triathlon-, aika-ajo- tai maastopyöräilyyn. Työkaluna Shimano Stage 2 BikeFitting testipenkki ja ohjelmisto.

Tuloksena asiakas saa fysioterapeutin ohjeet pyöräilyn tehostamiseksi. Sekä yksilöllisen ajoasennon, jossa huomioidaan fysioterapeutin lausunto, optimoidaan asiakaskohtaisesti: voimantuottoa, tehokkuutta, mukavuutta, aerodynamiikkaa, vammojen ennaltaehkäisyä, pyöräilyn jälkeistä juoksua (triathlon), pyöränhallintaa (maasto ja maantie).

ProBikeFysio käynti kestää noin kolme tuntia.